lauantai 5. syyskuuta 2015

Nyt on hyvä aika aloittaa.

Nyt on hyvä aika aloittaa, meinaan kauan harkitun blogin kirjoittaminen! Minulla on mielessä hirvittävän monta asiaa joista haluan kirjoitella, mutta jos nyt maltan mieleni ja kerron ensin itsestäni ja tästä blogista!

Minä olen siis 17 vuotias juuri lähijoitaja koulun aloittanut nuori ja elämän haluinen tyttö nimeltäni Noora.  Asun Äitini ja koiramme kanssa rauhallisessa kaupungissa, en harrasta tällähetkellä mitään paitsi jos ihmisten ihmettely ja arkisten pienten ilonaiheiden iloitseminen lasketaan harrastuksiksi, sillä niistä kyllä nautin erityisen paljon! Rakastan rauhallista luontoa, aikakauslehtiä, jäätelöä, musiikkia, hauskoja hetkiä ja kaikkea muunlaista kivaa maan ja taivaan väliltä lukuunottamatta käärmeitä ja hämähäkkejä ja paria muuta pikku asiaa. Kuten jo saatoit kuvauksesta saatoit lukea sairastan siis anoreksiaa, mutta syy tälle blogille ei ole että haluisin pitää päiäkirjaa, laittaa kaloreita ja liikuntaa muistiin vaan se että haluan tsempata ja tukea muita ketkä kärsivät syömishäiriöistä ja erityisesti haluan avata ihmisten silmät ja kertoa siitä mitä syömishäiriöt oikeasti ovat, koska ihmisillä jotka eivät ole kyseisiä sairauksia sairastaneet on usein totaalisen vääristynyt kuva niistä. Vaikka edelleen sairastan ja olen vielä sairas tiedostan olevani sairas vielä kauan mutta silti minussa on myös terve minä ja yritän kirjoittaa tätä blogia nimenomaan terveeltä pohjalta niin että voisin auttaa ja tsempata. Sairaudestani ja  itsestäni voin kertoa myöhemmin lisää mutta eiköhän tämä nyt alkuun riitä.
Uskon, että tällä pääsen hyvin alkuun ja toivon kommenttia, ehdotuksia ja palautetta blogista! Yritän tsempata ja kirjoitella usein :) Minut voit bongata instagramissa parantumiseeni liityvällä käyttäjällä bake_eat_recover

Lopuksi haluan vielä painottaa sitä, että syy blogin tekemiseen EI ole minkään sortin päiväkirja, huomionhaku tai masentelu vaan ihmisten silmien avaaminen, sairaudesta paraneminen, positiivinen sekä kannustava asenne ja sairastelevien tsemppaminen!

Kenenkään ei kuulu olla asioidensa kanssa yksin ja tästä sairaudesta toipuminen yksin on täysin mahdotonta! (yhtä mahdotonta kuin spagetin syöminen lusikalla) :D

1 kommentti:

  1. Tsemppiä, taistelen itse samaisten asioiden kanssa! Jään seurailemaan blogiasi! :)

    VastaaPoista